Wednesday, July 6, 2011

6.7.2011

eh saya dah 17 tahun lah :) ALHAMDULILLAH saya masih boleh bernafas pada hari kelahiran saya yang ke-17 ni .saya nak ucapkan terima kasih kepada maa saya sebab melahirkan saya . dan menjaga saya dari umur saya dalam kandungan sampai lah sekarang :) i love you mak :) dah besar dah anak mak ni :) makin cantik dan comel kan? ehehe . saya jugak nak berterima kasih dekat kawan2 saya yang awesome wish birthday saya .

sms wish :
1#  unknown
2#  ganesa
3#  sabira n eira
4#  bff
5#  gea
6#  mel
7#  adziefazuheera
8#  farid
9#  unknown
10# unknown


facebookian :
terima kasih . banyakkkkk sangat :) terima kasih kerana gigih type :)

kawan-kawan:
# gea shana
#byan
#anis zaza
#wan
#classmate 5O
#jiran kelas sebelah


sayang korang :) terima kasih sangat-sangat .



dapat cokelat je pun jadi lah :)







5 comments:

misya mialen said...

happy befday anis;D, moga anis murah rezeki, pnjg umur, dpt result best dlm spm nnt & plg penting hidup bahagia bersama keluarga..jelesnyaaa umur 17 thn.sy pun nak juga...ehem,.ehem..pura2 muda^_^

Anonymous said...

nme ak pon ada?hahahaaaha...
-wan-

anis said...

TERIMA KASIH :)
semakin meningakat bermacam-macam dugaan kita dapat :/
rasa nak balik jadi kanak-kanak :)

KecohAbes said...

eppy busdayyy~

anis said...

terima kasih semua :)

Post a Comment

OK :)